RING PÅ TLF:

​​86 19 48 88

Køreskole tilbyder kørekort hos erfarne kørelærere.

Leder du efter en køreskole med afdeling i Aarhus og Risskov? Så bør du bruge Kørelærer Gruppen. Vi leverer en grundig, omfattende og personlig køreundervisning.

Kørekort hvor du er sikret den bedste viden.

Vi er din lokale køreskole, der bestræber sig på at være blandt de bedste i hele landet. Vi bruger moderne udstyr i vores undervisning og har omhyggeligt udvalgt vores kørelærere, der tilsammen udgør et stærkt team, og alle er godkendt af Rigspolitiet.

Her på hjemmesiden kan du finde alle oplysninger om

  • Kørekort
  • Priser
  • Holdstart og tilmelding

Kontakt vores køreskole allerede i dag

Du er velkommen til at kigge fordi til en snak omkring dit kørekort. Du kan kontakte os på telefon 86 19 48 88 eller skriv en e-mail til mail@wheels4u.dk

Manøvrebaner & køretekniske anlæg​

Som manøvrebane anvendes Hørningbanen. Du afhentes ved køreskolen, efter aftale, og køres til banen, hvor én af vore egne kørelærere står klar til at foretage den første, vigtige undervisning i kunsten at køre bil. Efter den lovpligtige baneundervisning på 4 x 45 min. sørger vi for transport tilbage til køreskolen.

Som afslutning på køreundervisningen skal du på et køreteknisk anlæg i 4 x 45 min.. Vi benytter Køreteknikken i Viborg, der er et af Danmarks mest moderne anlæg, hvor erfarne instruktører står klar til at tage imod. Vi sørger for transport til og fra Køreteknikken, ligesom forplejning (håndmadder eller forloren skildpadde!) er inkluderet.

Se galleri her​​

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Århus afdeling​:

Ceres X'et, Vesterbrogade 31

8000 Århus C

Tlf: 86 19 48 88

E-mail: mail@wheels4u.dk

CVR-NR: 25328256

Risskov afdeling​:

Ndr. Strandvej 156​

8240 Risskov

Tlf: 86 19 48 88

E-mail: mail@wheels4u.dk

CVR-NR: 25328256

Instagram​