RING PÅ TLF:

​​86 19 48 88

Køreskole tilbyder kørekort hos erfarne kørelærere.

Leder du efter en køreskole med afdeling i Aarhus og Risskov? Så bør du bruge Kørelærer Gruppen. Vi leverer en grundig, omfattende og personlig køreundervisning.

Kørekort hvor du er sikret den bedste viden.

Vi er din lokale køreskole, der bestræber sig på at være blandt de bedste i hele landet. Vi bruger moderne udstyr i vores undervisning og har omhyggeligt udvalgt vores kørelærere, der tilsammen udgør et stærkt team, og alle er godkendt af Rigspolitiet.

Her på hjemmesiden kan du finde alle oplysninger om

  • Kørekort
  • Priser
  • Holdstart og tilmelding

Kontakt vores køreskole allerede i dag

Du er velkommen til at kigge fordi til en snak omkring dit kørekort. Du kan kontakte os på telefon 86 19 48 88 eller skriv en e-mail til mail@wheels4u.dk

Gavekort

Er du løbet tør for gaveidéer, så overvej et gavekort på f.eks. en kørelektion til én, der allerede har kørekort, men, som føler sig usikker i trafikken. Måske kender du én, der 'styrer for vildt', og som du ikke tør køre med? Eller hvad med den 'kloge' forælder, der har glemt, hvor svært det er at lære at køre bil? Tag evt. selv med på bagsædet!

Endvidere udstedes gavekort på bestemte dele af f.eks. et bilkørekort: grundpakken med teori, manøvrebane og køreteknik eller måske de første 16, lovpligtige kørelektioner på vej.​​

Send os en besked​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Århus afdeling​:

Ceres X'et, Vesterbrogade 31

8000 Århus C

Tlf: 86 19 48 88

E-mail: mail@wheels4u.dk

CVR-NR: 25328256

Risskov afdeling​:

Ndr. Strandvej 156​

8240 Risskov

Tlf: 86 19 48 88

E-mail: mail@wheels4u.dk

CVR-NR: 25328256

Instagram​